Uhlazený vzhled, ladné křivky, kovové šasi a příjemný pracovní výkon. To vše zabaleno v zařízení o velikosti 12,5“. Přivítejte profesionála v oblasti malých notebooků, kterým je model HP EliteBook 2570p. Stylové cestovní provedení určené pro náročné.

Přehled modelů HP EliteBook 2570p aktuálně v prodeji.

HP EliteBook 2570p

Modelová řada Hewlett-Packard EliteBook nabízí velikostně několik odlišných produktů určených pro tu či onu skupinu zákazníků. Pakliže se řadíte k těm, jež se často přemísťují z místa na místo, a chcete mít svůj pracovní nástroj neustále při sobě, bude pro vás ideální volbou HP EliteBook 2570p, a to hned z mnoha prostých důvodů.

Tím prvním je bezpochyby velikost 12,5“. Rozměry 305 x 209 x 27 mm a hmotnost započínající na 1,63 Kg jsou určitě potěšující. Notebook pohodlně uchopíte do podpaží nebo schováte do malé brašny a můžete vyrazit. O dalších přednostech se zmíníme trochu podrobněji.

Kovové šasi každého uchvátí

Základním výrobním materiálem je hliník a plast. Kombinace, s níž bylo u modelu dosaženo nejenom efektního vzhledu, ale především vysoké pevnosti a povrchové odolnosti. Povrzávání je něčím, co v tomto případě jistě nezažijete.

Robustní základna navazuje na malý displej, který nelze ani při vyšším úsilí jakkoliv zdeformovat. HP EliteBook 2570p obstojí při vašem náročném cestování a potěší matným povrchem plastu, kde nezůstávají žádné otisky prstů.

Připojte si to, co potřebujete

Velkou nevýhodou jakýchkoliv malých notebooků je omezená konektivita. Tím však HP EliteBook 2570p dozajista netrpí. Ze tří stran naleznete vše, co ke spokojenosti potřebujete. Od portu VGA, přes RJ-45, RJ-11, SmartCard, USB 2.0 porty, až po ExpressCard, čtečku paměťových karet, DisplayPort, eSATA a dokovací port.

V přední části se nachází malé stavové LED diody informující o práci zařízení.

To, co oko nevidí

HP EliteBook 2570p bok

Konektorovou výbavou uvedenou výše to samozřejmě nekončí. Notebook HP EliteBook 2570p disponuje také technologií Wifi a Bluetooth. Kromě toho narazíte na několik bezpečnostních prvků a systémů. Za zmínku stojí zabudovaný čip TPM 1.2, snímač otisku prstů a propracovaný software HP Protect Tools.

Klávesnice odolná proti polití

Po otevření displeje váš zrak spočine na černé klávesnici. Ta se nachází na kovovém podkladu. Rovnoměrné a příjemné rozložení kláves přispívá k přesnému a rychlému psaní, na což má vliv i odezva tlačítek.

Z hlediska ovládacích prvků lze jmenovat ještě tři klávesy v pravém horním rohu, PointStick vystupující nad tlačítka a TouchPad. Jeho rozměry odpovídají celkové velikosti notebooku. Pro pohodlnější práci stačí připojit jakoukoliv myš.

Displej, který neurazí

HP EliteBook 2570p dokovací stanice

Zobrazovací plocha poskytuje rozlišení 1366 x 768 px v poměru stran 16:9, což je vůči 12,5“ naprosto dostačující. Matný displej má ideální vlastnosti jak ve stínu, tak na přímém slunci, kde možná trochu ztrácí díky absenci maximálního jasu. To je však neduh mnohých zařízení, takže v tomto případě jde o běžný průměr.

Určité nuance lze zpozorovat při pohledu z různých úhlů, což ale nikterak neškodí každodenní práci, navíc, když si displej můžete sklopit v poměrně velkém rozsahu. Plochu si vždy uzpůsobíte tak, aby bylo zobrazení co nejlepší.

Užijte si výkon v patřičné míře

HP EliteBook 2570p má při svých malých rozměrech výkonu na rozdávání. Je to nejčastěji procesor Intel Core i5, s nímž docílíte plynulého chodu výpočetních procesů. To za předpokladu, že této části sekunduje operační paměť DDR3, jež při 8GB dokáže zvládnout skutečně spoustu věcí.

V podobě grafické karty se objevuje integrované provedení Intel HD Graphics 4000. Pevný disk SATA má kapacitu 320 GB, 500 GB nebo 750 GB. Je-li použit SSD disk, je jeho maximální velikost 256 GB.

Notebook s nízkou spotřebou energie

Od malého cestovního notebooku je samozřejmě vyžadována i příslušná výdrž, o níž v tomto případě nebudete mít nouzi. Nová baterie je schopna při kancelářských činnostech poskytnout více, jak 10 hodin provozu. To vše jsou parametry, které stojí za zvážení.

HP EliteBook 2570p vám nabídne více, než jenom běžný standard.

HP EliteBook 2570p rozložený

Přehled modelů HP EliteBook 2570p aktuálně v prodeji.