Apple MacBook

Apple MacBook je označení řady přenosných počítačů stejnojmenného výrobce Apple. Tato řada byla na trh uvedena v roce 2006, jako nástupce původního iBooku. Zásadní designové změny modelové řady přišly v roce 2009. V současné době cílí tyto notebooky na kompaktnost, bytelnost, tenký vzhled, výkon a široké použití. Společnost Apple nabízí dva typy notebooků.

  • MacBook Air
  • MacBook Pro

MacBook Air

MacBook Air, to je ultratenký notebook dosahující velikosti 11" a 13". Mobilní zařízení cílí především na minimalistický vzhled. MacBook Air patří k těm nejtenčím notebookům na světě. První model pochází z roku 2008. Mezi jeho hlavní přednosti se řadí snadná přenositelnost, dlouhá výdrž baterie a precizní zpracování. MacBook Air je primárně určen pro nenáročné uživatele.

MacBook Pro

MacBook Pro představuje výkonnější řadu notebooků společnosti Apple. Spadá mezi nejvýkonnější ultrabooky obecně. Tento model je vyráběn od roku 2006. Zhotoven je z jednoho kusu hliníku a každá modelová řada je vždy osazena těmi nejvýkonnějšími procesory. MacBook Pro je standardně vyráběn ve velikostech 13" a 15". Svého času vznikly také modely o velikosti 17". Notebooky tohoto typu lze označit za profesionální mobilní výpočetní techniku.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

Stránka: 1/1
1