Baterie pro mobily

Baterie je nedílnou součástí jakéhokoliv mobilního telefonu. Zdroj energie, bez něhož mobilní telefon nespustíte, nikam se nedovoláte a je vám v podstatě k ničemu. Každý model telefonu má předepsaný typ akumulátoru, který není radno zaměňovat. Při nákupu baterie do mobilu můžete volit mezi dvěma variantami.

  • Originální baterie
  • Alternativní baterie

Originální baterie do mobilu je stoprocentně kompatibilní s konkrétním mobilním telefonem. I když je dražší, máte záruku kvality výrobce. Alternativní baterie pořídíte za nižší pořizovací cenu. Někdy mohou nabízet i vyšší kapacitu. Na druhou stranu je třeba ověřit si patřičnou kompatibilitu a je nutné počítat s možností kratší životnosti.

Nejvyšší čas na výměnu baterie v mobilu

Opotřebení baterie v mobilu je celkem snadno rozpoznatelné. První indicií je častější vybíjení mobilního telefonu. Výdrž na jedno nabití už není taková, jako u nové baterie. K tomuto kroku obvykle dochází po dvouletém používání telefonu. Vše se ale odvíjí od zacházení s baterií a od správného nabíjení. A co dalšího prozradí vybitou baterii v mobilu?

  • Speciální aplikace v telefonu.
  • Baterii nelze nabít na 100 %.
  • Nafukování baterie a deformování telefonu.

Abyste po nákupu nové baterie do mobilního telefonu docílili její dlouhé životnosti, držte se několika osvědčených rad. Snažte se používat originální nabíjecí příslušenství k telefonu. I když si moderní telefony hlídají maximální nabíjecí proud, využívejte raději nabíječku s tím předepsaným. Nabíjení baterie do mobilu je ideální provádět při pokojové teplotě. Naopak se vyhněte nabíjení v přílišném horku a mrazu. Baterii je dobré nabíjet v rozmezí 20 % až 80 %.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

T6 power Baterie T6 power BL-42FN
 378,-
 378,-

Cisco Cisco  Baterie  pro IP
 1 770,-
 1 770,-

T6 power Baterie T6 Power 206340 969352-02
 2 063,-
 2 063,-

Stránka: 1/1
1