Brašny na notebooky

Zapomeňte na nošení notebooku jen tak v ruce a v podpaží. Riskujete jeho poškození, ať už odření nebo pád z výšky. Pro účely přenášení jsou ideální volbou brašny pro notebooky. Vhodné jsou pro kratší i delší vzdálenosti v závislosti na tom, jak velký notebook budete převážet. Většina brašen pro notebooky nabízí dva způsoby nošení.

  • Popruh přes rameno
  • Uši pro nošení v ruce

Ochrana s bohatým využitím

Brašny na notebooky nabývají odlišných podob. Volit můžete modely, které budou mít kromě polstrované přihrádky pro notebook ještě řadu dalších kapes. Tím pádem se brašna pro notebook stává multifukčním cestovním zavazadlem. Přenášet lze nejenom příslušenství k notebooku, ale také dokumenty, psací potřeby a jiné. S vnitřním uspořádáním a celkovou konstrukcí souvisí řada praktických věcí.

  • Zapínání vnitřních kapes na suchý zip
  • Vyztužené dno brašny a pevnější konstrukce po obvodu kvůli ochraně notebooku
  • Nastavitelná délka polstrovaného popruhu pro pohodlnější nošení

Správná velikost brašny

Jednotlivé modely notebooků se od sebe liší velikostí, která je udávána v palcích. V těchto rozměrech jsou prezentovány i jednotlivé brašny. Obvykle je to velikostní rozsah od 10" do 17". Mezi výrobci však vznikají drobné rozdíly v rámci velikostí notebooků. Proto je vhodné při výběru brašny přihlížet i ke skutečným rozměrům úložného prostoru. Notebook by v brašně měl sedět, tak akorát, aby šel pohodlně vkládat/vyndávat a zároveň se nepohyboval ze strany na stranu.

Brašny pro notebooky a výrobní materiály

Praktické využití brašny pro notebook by mělo korespondovat i s estetickým požadavkem. Dnes můžete vybírat z mnoha designových variant, které budou splňovat vaše náročné požadavky. Kromě vzhledu musí být kladen důraz také na praktičnost zvoleného materiálu. Ať už jde o voděodolnost, pevnost, odolnost proti potrhání a podobné vlastnosti. Setkat se můžete s různými výrobními materiály.

  • Syntetické materiály – polyuretan, nylon a polyester
  • Kůže a eko kůže
  • Ekologické a recyklované materiály

U syntetických materiálů oceníte například snadnou údržbu, kůže bude naopak působit reprezentativnějším dojmem. Eko kůže se stane její náhražkou za přijatelnou cenu. Brašny na notebooky nabízí zkrátka přemíru možností a na své si přijde každý.

Brašna na notebook může mít podobu i velice jednoduchého pouzdra, které slouží jako ochranný obal. Není tedy opatřeno popruhem a nemá uši pro uchopení. Nejčastěji jsou tyto obaly zhotoveny ze speciálního neoprenu, nylonu a polyesteru zajišťujícího patřičnou povrchovou ochranu a voděodolnost. Výjimkou nejsou ani obaly z kůže.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/19
Stránka: 1/19