HP EliteBook

Notebooky modelové řady HP EliteBook jsou primárně orientované na firemní sektor. Jde o výkonné a špičkové modely zaměřené na business třídu, jejichž výrobcem je Hewlett-Packard. Řada EliteBook byla na trh poprvé uvedena v roce 2008 a od té doby konkuruje značkám Lenovo ThinkPad, Dell Precision a dalším. Přišla jako náhrada za oblíbenou řadu HP Compaq. V roce 2022 byla představena už třináctá generace notebooků HP EliteBook.

Charakteristické vlastnosti HP EliteBook

Řada HP EliteBook obecně sází na kvalitní zpracování šasi a splňuje vojenský standard MIL-STD-810. S notebooky tohoto výrobce se pojí několik vlastností.

  • Konstrukce vyrobená z hořčíkové slitiny.
  • Eloxované hliníkové víko.
  • Klávesnice odolné proti polití.

Modely HP EliteBook dokáží uspokojit kompletní firemní klientelu. A to nejenom fyzickým zpracováním a nabízeným výkonem. Dostupné jsou také notebooky odlišných velikostí. Nejčastěji jsou to modely od 13,3" do 15,6" a více.

Notebooky HP EliteBook najdou plnohodnotné využití v kanceláři, ve škole, zdravotnickém segmentu, ale i v domácích podmínkách. Reprezentativní mobilní výpočetní technika pojí kvalitu s elegancí a výkonem.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/21
Stránka: 1/21