Klávesnice a myši

K ovládání stolního počítače a jiné výpočetní techniky jsou zapotřebí dvě důležité věci. Je to klávesnice a myš. Vstupní zařízení umožňující rychlejší, pohodlnější a komfortnější práci. Obojí lze ke stolnímu počítači, notebooku a jiné výpočetní technice připojit drátově nebo bezdrátově.

Počítačová klávesnice

Produkt umožňující vkládat znaky do počítače, a to prostřednictvím jednotlivých kláves. Klávesnice nabývají odlišných velikostí a tím pádem mohou být obohaceny o numerické klávesy, ale také ty funkční a speciální. Díky tomu existují i odlišné typ klávesnic.

  • Kancelářské klávesnice.
  • Herní klávesnice.
  • Multimediální klávesnice.

Vylepšenou verzi klasických klávesnic představují mechanické klávesnice, které mají vyšší odolnost, delší životnost a nižší aktivační sílu. Klávesnice mohou být obohaceny o praktické podsvícení nebo malý funkční touchpad.

Počítačové myši

Vstupní zařízení, které primárně slouží k ovládání grafického prostředí, potažmo uživatelského rozhraní. Také počítačové myši nabývají nejrůznějších podob. Od těch kancelářských, až po ty herní. Při výběru myši je důležité přihlížet k technickým parametrům, jakými jsou odezva, přidružené funkce kolečka, programovatelná tlačítka a další. A jak vypadá základní dělení myší?

  • Drátové myši.
  • Bezdrátové myši.

Součástí myší mohou být i praktické doplňky, například v podobě podložky. Dle velikosti lze volit myši k počítači, notebooku či tabletu. Zároveň existují alternativy ve formě trackballů, 3D myší, včetně těch dotykových.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/3

Stránka: 1/3