Sluchátka

Poslech hudby, pracovní komunikace, hraní her. Tohle všechno jsou případy, kdy se vám hodí sluchátka, která zajišťují soukromý poslech. K výpočetní technice si můžete pořídit sluchátka libovolného typu. Trh je v tomto směru hodně bohatý. Rozdílné jsou konstrukce, způsob připojení, včetně přidružených vlastností.

Drátová vs. bezdrátová sluchátka

Nejprve si rozmyslete, zda jsou pro vás vhodnou volbou drátová nebo bezdrátová sluchátka. Ve prospěch těch drátových hovoří určitě větší kompatibilita při propojení s vybranými zařízeními. Nemusíte řešit dobíjení a získáte vyšší kvalitu zvuku. Na druhou stranu, kabel může být obtěžujícím elementem při připojení k notebooku či stolnímu počítači.

Bezdrátová sluchátka vám dávají podstatně větší možnosti pohybu. Musíte je sice občas nabít, využít je však můžete i jinde než v kombinaci s výpočetní technikou. Typickým příkladem jsou pohybové aktivity.

Typy sluchátek

Hlavním odrazovým můstkem při volbě sluchátek bude odpověď na otázku, k čemu sluchátka vlastně budete využívat? Existuje totiž spousta kategorií sluchátek lišících se svým konceptem a celkovým zpracováním.

  • Herní sluchátka
  • Kancelářská sluchátka
  • Sluchátka pro poslech hudby

V rámci konstrukce je třeba upozornit na to, že sluchátka mohou být nejenom na uši, ale i přes celé uši. Právě uzavřená sluchátka celkem dobře izolují jakékoliv okolní rušivé zvuky. Určitým kompromisem jsou polootevřená sluchátka. Pokud mají být sluchátka užívána ke komunikaci, bude jejich součástí také mikrofon.

Připojení sluchátek a ostatní parametry

Sluchátka lze s výpočetní technikou propojit různými způsoby. V případě drátových variant jednoznačně vede 3,5 mm jack a USB konektor. Další možností je bezdrátový Bluetooth přenos. Pokud jde o konkrétní vlastnosti sluchátek, mohou se vám hodit některé níže uvedené.

  • Ovládání hlasitosti na sluchátkách nebo na kabelu
  • Prostorový zvuk
  • Redukce šumu
  • Podpora technologie NFC
{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/2

HP Poly  Nabíjecí kolébka
 364,-
 364,-

HP Poly  Napájecí stojan
 659,-
 659,-

Delock Delock  Mikrofon  černá
 883,-
 883,-

Delock Delock  Mikrofon  USB
 1 099,-
 1 099,-

Stránka: 1/2