Tablety a mobilní telefony

Mobilní zařízení jsou nedílnou součástí našeho každodenního žití. Přístroje, které nám umožňují komunikovat s okolím, vyhledávat informace na internetu, spravovat osobní data, organizovat čas a mnohé další. Právě k tomu slouží chytré telefony a tablety. Zařízení vhodná i pro spoustu ostatních věcí.

  • Tvorba multimediálního obsahu.
  • Navigování na konkrétní místo určení.
  • Hraní mobilních her.
  • Ovládání chytrých domácností.

V případě tabletů a chytrých telefonů se nabízí pestré možnosti volby daného zařízení. Ať už je to velikost úhlopříčky, kvalita displeje, zpracování těla nebo výběr mobilního operačního systému. K těm nejpoužívanějším patří Android a iOS. Chytré telefony v současnosti nabízí řadu přidružených věcí, od voděodolnosti, přes rychlonabíjecí a bezdrátové nabíjení až po podporu NFC. Chytré telefony jsou tak skvělým pomocníkem při placení.

GPS navigace

GPS navigace mají pouze jeden primární úkol. Slouží k navigování do vybraného cíle. Ve své podstatě nahrazují papírové mapy. Nepostradatelný pomocník při plánování jakékoliv cesty, který může být obohacen o praktické prvky. Třeba v podobě kamery. I když GPS navigace svým vzhledem připomínají chytré telefony, nenabízí nic jiného než navigování. Tuto činnost však v závislosti na konkrétním modelu zvládají bravurně.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/38

Stránka: 1/38