Tonery do tiskáren, náplně do tiskáren, papíry, média

Laserové tiskárny, inkoustové tiskárny i jehličkové tiskárny potřebují ke svému plnohodnotnému fungování jednu nezbytnou věc. A to jsou tonery, cartridge a pásky, bez nichž není tisk možný. Tyto náplně slouží pro černobílý, ale také barevný tisk. Každý typ tiskárny disponuje trochu odlišným tonerem či náplní, takže při jejich volbě je vždy nutné ověřit primárně kompatibilitu s konkrétní tiskárnou. Vedle originálního příslušenství pro tiskárny existují i alternativy.

  • Alternativní a repasované tonery.
  • Plnící sady pro cartridge.

Základem jakéhokoliv tisku je černá barva. Pokud disponujete barevnou tiskárnou, je zapotřebí ještě tří dalších barev, ať už jde o tonery nebo cartridge. Je to azurová, žlutá a purpurová. Právě spojením všech těchto barev dochází k realizaci barevného tisku.

Příslušenství pro tiskárny

Toner nebo inkoust není tím jediným, co je nezbytné pro kvalitní tisk. Součástí těchto prvků je i řada ostatních doplňků. Typickým příkladem jsou tiskové válce, tiskové hlavy, odpadní nádobky, zobrazovací jednotky a jiné. Spotřební materiál, který má kromě toneru a jiných náplní také omezenou životnost a je třeba ho pravidelně měnit.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/75
Stránka: 1/75