Pořiďte si stabilní notebook s hliníkovou konstrukcí o velikosti 14,1“ a HD rozlišením. Spojte důležitý výkon s precizním zpracováním, které musí být při každodenním cestování skutečně výjimečné. Tak, jako je tomu u modelu HP EliteBook 8470p.

Všechny modely HP Elitebook 8470p aktuálně v prodeji

HP EliteBook 8470p

Stabilita, pevnost a odolnost. To jsou požadavky na mobilní výpočetní zařízení, které ocení nejenom manažer, ale i náročný student. Pakliže dáváte přednost spojení hliníkových a hořčíkových materiálů, padne volba na model HP EliteBook 8470p, jež přináší ještě mnohé navíc.

Je to elegantní vzhled, na němž se podepisuje zmiňované kovové šasi. Žádné „oslí uši“ na displeji a průhyby při větším tlaku. Nic takového neočekávejte. Počítejte však s trochu robustnějšími rozměry 338 x 231 x 34 mm. Nejde sice o žádný ultrabook, v budoucnu se ale nemusíte obávat jakéhokoliv povrzávání a deformování šasi.

Kromě tenkého plastového rámečku z vnitřní strany displeje a spodní části základny bude vaše oko těšit stříbrný hliník dodávající na patřičné eleganci.

Odklopte působivý pracovní nástroj

První nepřehlédnutelnou částí modelu HP EliteBook 8470p je určitě matný displej o velikosti 14,1“, který se standardně dodává s rozlišením 1366 x 768 px. Narazit můžete také na provedení s HD+ rozlišením. Praktické LED podsvícení poskytuje dostatečné osvětlení pracovní plochy i za zhoršených podmínek. Pakliže bychom porovnávali jas, kontrast a celkové barevné podání, nejde sice o nic nadprůměrného, ale ani vás zobrazení neurazí, takže běžný standard.

Druhou polovinu pracovního nástroje tvoří klasická klávesnice od Hewlett-Packard. Hliníková plocha, na níž se vyjímají černé klávesy s ostrými hrany. Ty ostatně přináší pohodlné a komfortní psaní, navíc, když jste o stisku informováni prostřednictvím hmatové a zvukové odezvy.

V této oblasti notebooku nechybí tři funkční tlačítka v pravém horním rohu, snímač otisku prstů, StickPoint uprostřed klávesnice je velký TouchPad, jehož citlivost lze označit za výbornou. V tomto směru není co vytknout.

Pohonná jednotka HP EliteBook 8470p

HP EliteBook 8470p rozebraný

Velice důležitým parametrem takového zařízení je samozřejmě výkon. Na první pohled neviditelný parametr, jež vám ušetří spoustu starostí při práci a zajistí plynulý chod všech aplikací a zpracování jakýchkoliv výpočetních operací.

Ani v tomto případě nebudete zklamáni. HP EliteBook 8470p se standardně honosí procesorem Intel Core i5, operační pamětí 4GB nebo 8GB a klasickými SATA disky. K tomu přísluší ještě grafická karta Intel HD Graphics 4000, s níž budete také spokojeni.

Tuto konfiguraci lze bezpochyby vylepšit výměnou některých prvků.

Na cestách nebudete strádat

HP EliteBook 8470p otevřený

Vzhledem k tomu, že je tento notebook o velikosti 14,1“ jako stvořený pro pracovní schůzky v terénu, je důležité přihlížet i k výbavě z hlediska portů. Nejvíce konektorů přináší pravá a levá strana. FireWire, dva porty USB 3.0, jeden port USB 2.0, eSATA, čtečka paměťových karet, DisplayPort, ExpressCard a DVD mechanika.

Ke komunikaci s ostatními zařízeními lze využít bezdrátové technologie Bluetooth a Wifi. Přijímač WLAN podporuje standardy 802.11 a/b/g/n.

Nepodceňujte bezpečnostní prvky

K využívání mobilní výpočetní techniky patří také bezpečnost, kterou v případě modelu HP EliteBook 8470p oceníte v mnoha ohledech. Jsou to nejrůznější zabezpečovací systémy, jako je HP Digital Pass, HP Protect Tools, zmiňovaná čtečka otisku prstů nebo fyzický zámek Kensington.

HP EliteBook 8470p pro širokou klientelu

Jak můžete po přečtení výše uvedených informací zjistit, notebook HP EliteBook 8470p je vynikajícím nástrojem pro každodenní práci. Jeho robustnější a elegantní vzhled si najde velkou spoustu příznivců, a to jak v business sféře, tak mezi běžnými domácími uživateli.



Všechny modely HP Elitebook 8470p aktuálně v prodeji