Potřeba malého, výkonného a levného notebooku je pro spoustu lidí opravdu aktuální. Proč tedy nevyužít skvělý design a zajímavý potenciál mobilního produktu Fujitsu Siemens Lifebook S7210?

Přehled modelů Fujitsu Siemens Lifebook S7210 aktuálně v prodeji

Mobilní přenosná elegance

Notebook Fujitsu Siemens Lifebook S7210

Výše zmíněný úvodník napovídá mnohé o tom, co je od proslulého notebooku Fujitsu Siemens S7210 očekáváno. Poměrně malý designový skvost se řadí mezi pracovní nástroje pro zcestovalé a praktické uživatele, kteří preferují nejen dostatečné parametry, ale také příjemný a elegantní vzhled. Ten je do značné míry podtržen velice zdařilým zpracováním, za použití tvrdých a odolných stříbrných plastů. Jak již to bývá u kvalitnějších produktů zvykem, je vnější plášť za displejem obdařen sloučeninou hořčíku, která se na pevnosti a odolnosti patřičným způsobem podepisuje. Zbývající oblasti zařízení nejsou ničím neobvyklým, co nelze postřehnout u spousty dalších předchůdců Lifebook S7210.

Za zmínku bezpochyby stojí zajímavé parametry notebooku, které umocňují onu praktickou mobilnost. Patrně největší vliv na tento fakt má použití 14“ palcového displeje, který se postaral o zajímavé rozměry celého přístroje. Ty se prezentují hodnotami 334 x 242 x 34mm. Opomenout nelze ani zásadní číslo, kterým je samotná hmotnost, jenž balancuje na hranici 2,2Kg. Uspořádání, pro někoho možná až nic neříkajících čísel, které spolu však tvoří velice praktický a efektivní celek.

Už v počátku článku jsme Fujitsu Siemens Lifebook S7210 označili za velice zdařilý pracovní nástroj, který to kromě svého malého měřítka dokazuje i rozsahem konektorů pro připojení dalších zařízení. Tento výčet může bezpochyby začít tím nejzákladnějším vybavením, které představují tři porty USB, VGA, S-Video, LAN, modem, čtečka paměťových karet, Bluetooth, Wifi, sériový a paralelní port, ale také DVI-D, PS/2 nebo dokovací port. Zkrátka výbava, která je hodna dokonale připraveného businessmana.

Uživatelská část Lifebook S7210

Notebook Fujitsu Siemens Lifebook S7210 klávesnice

Nyní přichází na řadu ta nejpoužívanější část notebooku, která je uživateli nabídnuta ihned po odklopení pevného krytu displeje. Ten je tedy 14“ palcový s rozlišením WXGA 1280 x 800px. Rovnoměrně rozložené podsvícení nevyniká žádnými hrubými či nepříjemnými nedostatky. V prostoru nad obrazovkou se tyčí 1,3MPx webkamera, která je určitým multimediálním spojením s okolním světem. Spodní část, která je určena pro uložení pohodlné a výtečné klávesnice se prezentuje bílou barvou a světle šedivým plastovým okrajem. V jeho útrobách je navíc umístěn i TouchPad s dvěma funkčními tlačítky. Vzhledem ke způsobu použití a předurčené klientele, je Fujitsu Siemens Lifebook S7210 vybaven i snímačem otisku prstů.

Základním stavebním kamenem a hnacím motorem celého notebooku je výkonný procesor Intel Core 2 Duo, který je doprovázen dostatečným počtem RAM paměti a diskového prostoru. Grafická karta Intel Graphics Media Accelerator X3100 je v tomto případě integrovaná. Přesto je ovládání a běh spousty nejpoužívanějších aplikací velice rychlý a uspokojivý. Zajímavou vlastností tohoto notebooku je i samotná výdrž nové baterie, která se pohybuje kolem hranice 6 hodin. A to je již pro služební cesty nebo práci mimo kancelář snesitelné.

Volte zlatou mobilní cestu v podání Fujitsu Siemens Lifebook S7210

Notebook Fujitsu Siemens Lifebook S7210 otevřený

Pakliže potřebujete pouze menší mobilní zařízení, které se stane Vaším nezaměnitelným společníkem na obchodních nebo pracovních schůzkám, může Lifebook S7210 všechny tyto předpoklady velice zdárně naplnit. Nalezněte ideální kompromis mezi výkonem, mobilitou a efektivním designem. Vsaďte na uživateli vyhledávaný, léty prověřený a značkový notebook.

Přehled modelů Fujitsu Siemens Lifebook S7210 aktuálně v prodeji