Mobilní pracovní stanice jsou stále vyhledávanějším nástrojem pro kancelářské činnosti, multimediální úkony a náročné grafické procesy. Pakliže v této oblasti hledáte moderního pomocníka, stane se jím notebook HP EliteBook 8570w.

Přehled modelů HP EliteBook 8570w aktuálně v prodeji.

HP EliteBook 8570w

Rozhlédnete-li se na trhu pracovních stanic, jistě vašemu bystrému oku neunikne modelová řada EliteBook od společnosti Hewlett-Packard. Právě tato business třída v sobě ukrývá několik výkonných produktů, jež mohou do nejmenšího detailu naplnit vaše vysoké nároky z pohledu vzhledu a výkonu.

Typickým příkladem je model HP EliteBook 8570w, který je považován za profesionální mobilní pracovní stanici. Je to 15,6“ velký notebook, u něhož vás v první řadě ohromí jedinečný vzhled a dílenské zpracování.

Konstrukce provedená na jedničku

Ani v tomto případě výrobce Hewlett-Packard neopustil od své preciznosti a celkové bytelnosti. Notebook je konstruován z kartáčovaného hliníku v kombinaci s plastem. Černé provedení působí velice elegantně a jeden by si řekl, že jde o ideálního reprezentativního pomocníka.

Tento dojem možná v malé míře kazí trochu větší rozměry. Ty jsou však s přihlédnutím k vyhotovení zcela na místě. Velikost HP EliteBook 8570w je 382 x 258 x 35 mm při hmotnosti od 3,25 Kg, v závislosti na tom, jaký typ baterie použijete.

Nepřehlédnutelnou součástí černého šasi je zadní spojení základny a displeje ve světlé barvě. Originální prvek podporující dojem celkové odolnosti, jíž mimochodem postřehnete při uchopení notebooku.

Připojte k notebooku libovolné vstupní zařízení

HP EliteBook 8570w otevřený

Označení pracovní stanice se úměrné promítá také do konektorové výbavy, bez níž by se HP EliteBook 8570w neobešel. Je to port VGA, čtečka paměťových karet, LAN, DisplayPort, eSATA, několik portů USB 2.0 a USB 3.0, RJ-11, audio, FireWire a optická mechanika.

K dispozici vám bude modul Wifi 802.11 a/b/g/n a technologie Bluetooth.

Praktický je i dokovací port, který rozšiřuje notebook o spoustu dalších konektorů, kapacitu baterie a mnohé jiné. Zkrátka plnohodnotná pracovní stanice, jak se patří.

Vynikající zobrazovací plocha

Model HP EliteBook 8570w spadá do kategorie produktů o velikosti 15,6“. To je ideální hranice mezi velkým displejem o rozlišení FHD 1920 x 1080 px a příslušnou mobilitou. Matný displej s LED podsvícením umožňuje plynulou regulaci jasu a má příjemné zobrazovací úhly. Ty oceníte při zvýšených světelných podmínkách nebo při práci venku. Nechybí webová kamera v horní části rámečku.

Se zobrazovací plochou je samozřejmě neodmyslitelně spjat i grafický výkon. Ten v podání HP EliteBook 8570w nabývá tří variant - AMD FireProTM M4000, NVIDIA Quadro K1000M a NVIDIA Quadro K2000M s největší kapacitou až 2 GB.

Prvotřídní výbava pro náročné multimediální operace.

Klávesnice – základní pohodlné práce

HP EliteBook 8570w z boku

Aby vaše práce byla rychlá, efektivní a přesná, musíte psát na klávesnici s patřičně kluzkými tlačítky, jež vám poskytnou dostatečnou zpětnou odezvu. A právě těchto předpokladů se dočkáte i v tomto případě.

K přesnému ovládání poslouží také StickPoint uprostřed klávesnice a TouchPad, který díky výborné citlivosti plnohodnotně nahradí připojenou myš.

V této části notebooku očekávejte ještě několik funkčních tlačítek a snímač otisku prstů.

Třetí generace procesorů Intel Core i7

Výkon patří k přednostem modelu HP EliteBook 8570w. Základem všeho je čipová sada Mobile Intel QM77 Express Chipset podporující technologii vPro. K procesu Intel Core i7 si připočtěte ještě operační paměti DDR3 s frekvencí 1 600 MHz. Do slotů lze uložit paměťové moduly o celkové kapacitě až 32 GB.

Notebook je dodáván se SATA nebo SSD disky odpovídající velikosti.

Moderní technologie pro náročné

HP EliteBook 8570w vás vymaní z běžného standardu a přinese skutečný výkon zabalený do zařízení o přijatelné velikosti 15,6“. Model, k němuž byste z pohledu konstrukčního zpracování či výkonu měli jen stěží jakékoliv výtky.

Přehled modelů HP EliteBook 8570w aktuálně v prodeji.

HP EliteBook 8570w HP EliteBook 8570w z boku HP EliteBook 8570w otevřený