Počítače Intel Core i7

Stolní počítače s procesory Intel Core i7 představují pomyslnou výkonovou špičku ledovce. Počítače jsou primárně určeny pro náročné uživatele, kteří ke své každodenní práci potřebují dostatek výkonu. Výpočetní technika spojená s těmito procesory má zastoupení hlavně v komerčním segmentu. Nezbytný výkon ocení grafici a ti, kdo pracují s designem a multimédii obecně. Výjimkou není ani užití v rámci 3D modelování. Přednosti těchto stolních počítačů cílí také na hráče počítačových her, takže i v domácích podmínkách přináší náležitý užitek.

Ve prospěch procesorů Intel Core i7 hovoří více jader v kombinaci s Hyper-Threading. Maximální takt těchto procesorů se pojí s frekvencí 4 GHz až 4,2 GHz, přičemž funkce Turbo Boost je naprostou samozřejmostí. Celkový výkon procesorů je pak podpořen ještě velikostí cache paměti L3, a to v kapacitě až 8 MB.

Počítače s procesory Intel Core i7 sice patří k těm dražším, na druhou stranu jsou předpokladem vysokého výkonu. S touto výpočetní technikou se během práce nebo zábavy nemusíte omezovat.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Řazení:
Výchozí
Cena:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

Stránka: 1/1
1