Příslušenství k projektorům

Projektory tvoří základ pro prezentaci práce, ale i multimediální zábavu. Mnohdy však jen samotný projektor nestačí. Chcete-li na plno využít tento typ technického vybavení kanceláří či domácností, měli byste myslet i na praktické příslušenství. Investovat totiž můžete do mnohých prvků, které rozšiřují možnosti užití dataprojektoru.

Držáky projektorů a další

Projektor samozřejmě můžete využít jako mobilní prezentační techniku, jíž při přehrávání obrazu položíte na stůl. Nebo z něj uděláte pevné zařízení v kanceláři, prezentační místnosti, obýváku či kdekoliv jinde. K tomu slouží nejrůznější typy držáků.

  • Stropní držáky
  • Nástěnné držáky

V rámci bohatého příslušenství k dataprojektorům můžete pořídit také přemíru kabelů sloužících k propojení projektoru a výpočetní techniky, popřípadě jiného typu zařízení. Výjimkou nejsou ani nejrůznější redukce.

Jestliže projektor využíváte pravidelně a dlouhodobě, přijdou vám vhod lampy. I když mají dlouhou životnost, při intenzivním zobrazení obrazu jednou doslouží. Vždy volte náhradní lampy kompatibilní s konkrétním modelem projektoru.

Doplňky přinášející pohodlné využívání projektoru

Příslušenství pro projektory, to jsou také doplňky usnadňující jejich využívání. Pro přenášení dataprojektoru z místa na místo přijdou vhod kupříkladu brašny, do nichž můžete uložit i náhradní díly, kabely a jiné. Během prezentací promítaných skrze projektory na plátno se hodí prezentéry, což je v podstatě takový bezdrátový ovladač. Své opodstatnění mají také laserová ukazovátka.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1
Stránka: 1/1
1