Switche

Switch je velice využívaným a preferovaným síťovým prvkem, jehož hlavní funkcionalitou je spojení libovolného množství zařízení v rámci jedné počítačové sítě. Pokud tedy potřebujete propojit nepřeberné množství odlišných IT prvků, je switch tou nejideálnější cestou. Vzhledem ke svým funkcionalitám je tento produkt označován jako přepínač. Základem každého switche je především určitý počet LAN portů, prostřednictvím kterých je zajištěno vybudování oné potřebné sítě. S rostoucí cenou dochází následně k navyšování funkcionalit, kterými mohou switche disponovat.

Switch DLink

Pro běžné domácí použití lze využít velice levných přepínačů, které mají dostatečný počet LAN portů, několik signalizačních diod a snadné webové administrační rozhraní. Pro firemní nebo profesionální řešení jsou již určeny switche mnohem větších kvalit, jejichž počet portů se zastavuje na daleko vyšších číslech. Kromě klasických LAN konektorů samozřejmě disponují i dalšími speciálními porty. Tato zařízení bývají mnohdy vybavena i určitým procesorem, pamětí a jejich konstrukce může být určena do tzv. ,,rack skříní“. Podpora z hlediska komunikační protokolů je v tomto případě téměř nekonečná. Zajímavé mohou být bezpochyby i možnosti z hlediska administrace switche.

Stanovte si nejprve své základní požadavky na vybudování moderní sítě a teprve poté se pusťte do nákupu příslušného síťového prvku v podaní značkového a kvalitního switche.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Řazení:
Výchozí
Cena:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/3

Stránka: 1/3