Sháníte notebook pro každodenní práci, který bude spojen s reprezentativním a elegantním vzhledem? Dáváte přednost mobilním a prověřeným High-End technologiím? Pak vsaďte na notebook HP EliteBook 8570p a jeho pestrou výbavu.

Přehled modelů HP EliteBook 8570p aktuálně v prodeji.

Předchozí model HP EliteBook 8560p sklízel ve své době značné úspěchy a nejinak je tomu i v případě jeho nástupce 8570p, o němž bude pojednávat naše dnešní recenze. Ve své podstatě navážeme na slávu staršího produktu, protože z hlediska šasi je opět co chválit.

Notebook HP EliteBook 8570p se prezentuje velikostí 15,6“. Vše důležité je skryto za nedobytným hliníkovým obalem, jenž působí velice elegantním dojmem. Obávat se nemusíte ani otevírání většího displeje, protože pevná a povrchově odolná konstrukce nevytváří jakékoliv „oslí uši“.

Tento robustní nadstandard samozřejmě má jisté mínus, a tím je trochu vyšší hmotnost oproti ryze plastovým notebookům. Pohybuje se kolem 2,9 Kg. Na druhou stranu získáte kvalitu, kterou jen tak nic nerozhází. To ostatně umocňují i bytelné panty.

Rozhlédněte se po obvodu notebooku

HP EliteBook 8570p

Model HP EliteBook 8570p dělá čest označení „business notebook“ neboli Workstation pro každodenní užívání. Myslíme to především z pohledu konektivity a přidružených technologií. Mezi ně rozhodně spadá Wifi a Bluetooth.

Velký důraz je v tomto případě kladen na bezpečnost, což ostatně dokazuje TPM platforma a snímač otisků prstů nacházející se u klávesnice. Využívat můžete i šifrování dat či rozpoznávání obličeje.

Pokud se rozhodnete k notebooku připojit libovolné zařízení fyzicky, určitě se nemusíte jakkoliv omezovat. Vystačíte si s následující výbavou – modem, sériový port, DisplayPort, audio konektory, dva porty USB 3.0, dva porty USB 2.0, FireWire, eSATA, LAN, čtečka USB/SmardCard, VGA a ExpressCard. Tyto konektory jsou rozmístěny do tří stran kromě přední. Ta se prezentuje pouze zámkem displeje a LED kontrolkami.

Každodenní práci si budete jednoznačně užívat

K pravidelné práci a zábavě s notebookem HP EliteBook 8570p přispívají dvě zásadní věci této modelové řady. Je to klávesnice a displej.

Obojího se vám dostane v plné míře ihned poté, co otevřete 15,6“ velkou obrazovku. Použitá LED technologie nemá problém se zobrazením na přímém slunci a zároveň se prezentuje průměrnou barevností. Široký rozsah pozorovacích úhlů vás nebude omezovat hlavně v interiéru. Nejlepší volbou je bezpochyby rozlišení Full HD, tedy 1920x1080 pixel. Ve vrchní části displeje se nachází malá kamera.

Co se týče zmiňované klávesnice, je zasazena do hliníkového těla a působí velice luxusně. Stejného pocitu se vám dostane i po stisknutí několika kláves, které jsou mimochodem podsvícené. Přesné psaní koresponduje s příjemnou zvukovou i hmatovou odezvou.

Aplikovány jsou ještě ovládací prvky, jakými jsou TrackPoint a TouchPad. I u nich lze čekat vysokou přesnost a z pohledu funkčnosti jim není možné cokoliv vytknout.

Výkon HP EliteBook 8570p hovoří za vše

HP EliteBook 8570p zezadu

Pokud jde o výkonovou stránku notebooku, vše je postaveno na čipové sadě Mobile Intel QM77 Express. Vybírat si můžete procesory Intel Core i3, Intel Core i5 a Intel Core i7. Operační paměť je řešena prostřednictvím dvou SODIMM slotů, kam můžete umístit DDR3 moduly pracující na frekvenci 1 600 MHZ do výše až 16 GB.

V závislosti na modelové variantě HP EliteBook 8570p můžete volit mezi integrovanou grafickou kartou HD Graphics 4000 a externí grafikou AMD Radeon HD 7570M. Ta vám přináší možnosti také z pohledu grafických prací.

HP EliteBook 8570p ušel kus dlouhé cesty

Využijte zmodernizovaný model HP EliteBook 8570p, v jehož případě oceníte kvalitní displej, odpovídající výkon, optimální zvukový projev a minimální hlučnost ventilátoru. Vlastnosti, které v dnešní době souvisí i s nízkou pořizovací cenou oproti té, když notebook vstupoval na trh. A to je nabídka, jež stojí za zvážení.

HP EliteBook 8570p

Přehled modelů HP EliteBook 8570p aktuálně v prodeji.