Prémiový ultrabook a elegán ve své třídě. HP EliteBook Folio 9470m je produktem, který si zaslouží více pozornosti, protože svou kompaktností a zpracováním osloví spoustu svých potenciálních uživatelů.

Přehled notebooků HP EliteBook Folio 9470m aktuálně v prodeji.

Velice oblíbená třída notebooků ve velikosti 14“. Štíhlé linie, dlouhá výdrž na baterie, plnohodnotná konektivita a spousta dalších předností. Řeč je o speciálním modelu společnosti HP EliteBook Folio 9470m. Ten je primárně určen nejenom pro business třídu, ale také náročné zákazníky, jež chtějí výkon a zároveň přijatelné rozměry a elegantní provedení.

Reprezentativní notebook se špičkovým zpracováním

HP EliteBook 9470m

Ty základní přednosti tohoto modelu se odvíjí už od samotného vzhledu. Ten působí luxusním dojmem. Přispívají k tomu i velice kompaktní rozměry 338 x 231 x 18,9 milimetrů a váha jen 1,6 kilogramů. Tenké vyhotovení je kombinováno s použitím kvalitních výrobních materiálů tak, aby ultrabook netrpěl při pravidelném přenášení a poskytoval dlouhodobě bezproblémové užívání.

Kvalitní panty, tenká, ale pevná konstrukce, bez vrzání a ohýbání displeje. Žádnými takovými neduhy HP EliteBook Folio 9470m rozhodně netrpí. A i přes svoji malou výšku vám dokáže nabídnout vše, co ke každodenní práci budete potřebovat.

Připojení ostatních zařízení? Žádný problém...

V okamžiku, kdy se oprostíte od dokonalých linií HP EliteBook Folio 9470m, přejde váš zrak pravděpodobně k dalším viditelným prvkům. A těmi jsou bezpochyby konektory. Žádné porty rozhodně neočekávejte v přední a zadní části, což by mimochodem značně narušovalo celkový dojem z označení ultrabook.

Pokud budete chtít připojit jakékoliv externí zařízení, zaměřte se na boky notebooku. Vlevo je to napájecí konektor, zámek Kensington, port USB 3.0, kombinovaný audio konektor a čtečka karet SmartCard. Vpravo se vám dostane dvou portů USB 3.0, DisplayPort, VGA, LAN a dokovacího portu. Pokud se nad takovou výbavou zamyslíte, s největší pravděpodobností vám nebude cokoliv chybět.

Klávesnice s třístupňovým podsvícením

HP EliteBook 9470m otevřený

V okamžiku, kdy odklopíte tenký displej, vaši pozornost si uzme klávesnice, která je vybavena plnohodnotnými tlačítky s optimálními mezerami, příjemným stiskem a potřebnou odezvou. Vzhledem k velikosti notebooku chybí samozřejmě numerická klávesnice. To však nic nemění na tom, že při psaní se vám dostane jasné a tlumené odezvy. Klávesy s hladkým povrchem si velice brzy oblíbíte. Příjemným bonusem jsou pak dvě funkční tlačítka přímo pod displejem a třístupňové podsvícení.

Nechybí samozřejmě ani velký TouchPad se dvěma tlačítky, stejně tak, jako TrackPoint se stejným počtem ovládacích prvků. Napravo je umístěna čtečka otisku prstů. To vše zabaleno v moderním stříbrném kabátku.

Displej se nemá za co stydět

HP EliteBook Folio 9470m disponuje 14“ displejem v poměru 16:9. Vybírat si můžete z varianty s HD rozlišením 1 366 x 768 pixel nebo z verze HD+ 1 600 x 900 pixel. Těšit se můžete na panel s antireflexní vrstvou, optimálním kontrastem a barevnou vyvážeností. Někomu mohou občas vadit trochu bledší barvy nebo slabší jas na slunci, to je ale individuální záležitostí.

Z pohledu grafického výkonu budete mít k dispozici integrovanou grafickou kartu Intel HD Graphics 4000, která je vzhledem k hlavnímu účelu použití notebooku dostačující.

Výkon HP EliteBook Folio 9470m jednoznačně potěší

HP EliteBook 9470m zavřený

Jestliže si myslíte, že do tak kompaktního těla nelze vměstnat kvalitní a výkonný hardware, model HP EliteBook Folio 9470m vás přesvědčí o opaku. Procesor Intel Core i5 s technologií vPro a dvěma sloty pro operační paměť s maximální kapacitou až 16 GB. To je výbava, se kterou nebudete strádat.

Tento model notebooku máte navíc možnost získat jak s klasickým HD diskem, tak rychlejším SSD diskem.

Kvalita a rozmanitost

Tato dvě slova z názvu posledního podtitulku tohoto článku vystihují model HP EliteBook Folio 9470m, který vám nabídne konektorovou rozmanitost a prvotřídní zpracování. Díky těmto kladům zapomenete na drobné neduhy s menším jasem u tohoto elegána.

Přehled notebooků HP EliteBook Folio 9470m aktuálně v prodeji.

HP EliteBook 9470m otevřený HP EliteBook 9470m zavřený