Malý design, maximální produktivita a varianta s dotykovým displejem. To je pracovní nástroj, který se vyjímá svým výkonem, zpracováním a řadou funkcí určených pro práci. Poznejte Dell Latitude E7280 na vlastní kůži.

Přehled modelů Dell Latitude E7280 aktuálně v prodeji.

Mobilní dokonalost, přesně těmito slovy lze označit notebook Dell Latitude E7280. Ten to dokazuje nejenom svou velikostí 12,5“, ale také lehkými a zároveň odolnými výrobními materiály, mezi nimiž samozřejmě nechybí uhlíková vlákna.

Design hodný moderního krále. Tento cestovní pracovní notebook si zaslouží opěvovat, protože je spojen s kvalitou, pevností a elegantním provedením.

Displej – dominanta číslo jedna

Dell Latitude E7280

Dell Latitude E7280 disponuje 12,5“ velkým displejem, který můžete zakoupit nejčastěji s rozlišením Full HD čili 1 920 x 1 080 pixel. Antireflexní plocha s úhlopříčkou 16:9 a posvícením WLED zaujme svým zpracováním naprosto každého.

Jednou z velkých přednostní tohoto notebooku je vysoký jas a ostrost zobrazení. Nepokulhává ani věrohodnost barevného podání, takže v tomto směru mohou být nadmíru spokojeni také zpracovatelé multimédií a grafiky.

A jaká varianta vyhotovení je na modelu Dell Latitude E7280 ta nejzajímavější? Je to právě displej nejenom s rozlišením Full HD, ale především s dotykovou vrstvou, jež přináší zcela odlišnou dimenzi ovládání. Ochrana proti otisků prstů a Gorila Glass, to je výbava hodna pracovního krále.

S porty rozhodně nebudete strádat

Dell Latitude E7280 otevřený

Dell Latitude E7280 je propracován do nejmenšího detailu, takže myslí i na takové věci, jakými je dostatečná konektorová výbava. A to i s přihlédnutím k malým rozměrům notebooku, které jsou 304 x 207 x 17 milimetrů. To vše při hmotnosti zhruba od 1,18 kilogramů.

Pokud jde o samotné sloty, nechybí ten zamykací, ale také výběr ze tří rozšiřujících – SSD, WWAN/HCA a WLAN/WiGig. Volitelná je i kompaktní čtečka paměťových karet.

Po stranách notebooku se vám dostane pestré výbavy portů. Je to univerzální audio jack, RJ-45, port HDMI, slot pro SIM kartu a v neposlední řadě i dva port USB 3.0. Vzhledem k tomu, že jde o cestovního pomocníka je výbava naprosto odpovídající.

Užijte si pohodlné psaní

Dell Latitude E7280 z boku

I když je Dell Latitude E7280 menších rozměrů, v žádném případě vás nepřipraví o komfort, se kterým se můžete oddávat zdlouhavému psaní. Klávesnice pochopitelně neobsahuje numerickou část, vše ostatní je však dokonale rozloženo a nabývá tradičních rozměrů. Měkký stisk a jemná odezva, to vše přispívá k plynulejšímu a bezproblémovému psaní. Nebude vám chybět ani dostatečně rozměrný TouchPad, jež doslova splyne s vnitřní částí notebooku. Ta mimochodem vypadá velice elegantně a zajímavě.

Výkon ničím nezastavíš

A nyní se dostáváme k další důležité části, která může rozhodnout o vašem budoucím nákupu Dell Latitude E7280. Již mnohokrát jsme se v průběhu článku zmínili o tom, že jde o ryze mobilní pracovní nástroj. A to dokazuje především jeho výbava. Jsou to procesory Intel Core i5, ale také sedmá generace Intel Core i7.

K dispozici budete mít dva paměťové sloty, buď s frekvencí 2 133 MHz nebo 2 400 MHz. Maximální dostupná kapacita je 32 GB. Pokud jde o kapacitu pevného disku, tak se může lišit podle vámi zvoleného modelu. U SSD SATA a SSD SED NVME je to až 512 GB a u SSD NVMe PCIe je to až 1 TB.

Co se týče grafického výkonu, setkáte se samozřejmě s integrovanou grafickou kartou, a to buď s Intel HD 520 či Intel HD 620.

Univerzální notebook Dell Latitude E7280

Tento moderní cestovní kousek osloví především ty, kdo sází na spolehlivost, možnosti bohatého spravování a dostatečné zabezpečení. Dell Latitude E7280 je spojením mnoha kladů a věřte, že spousta lidí si v něm najde to své.

Přehled modelů Dell Latitude E7280 aktuálně v prodeji.



Dell Latitude E7280