Vše, co vyžadují podnikatelé a firemní sektor. Mobilita, ovladatelnost, bezpečnost a elegantní vzhled. Takový je notebook Dell Latitude E7480, který se se svým vylepšeným šasi stává velkým konkurentem ostatních značek.

Přehled modelů Dell Latitude E7480 aktuálně v prodeji.

Tuto modelovou řadu notebooků výrobce Dell lze s naprosto jistotou označit za obchodní. Notebook určený pro celodenní produktivitu s velice propracovaným designem a vynikajícími technickými parametry. Dell Latitude E7480 je vyráběn ve velikosti 14“, což značí jediné. Univerzálnost ve všech ohledech.

Tmavé šasi s protiskluzovým povrchem, zadní kryt z uhlíkových vláken, precizní hliníkové slitiny a odpovídající tuhost. Tohle všechno vám bude prezentováno s pevným závěsným systémem u displeje a s velice přijatelnými fyzickými rozměry. Velikost modelu Dell Latitude E7480 je 331 x 220 x 18 milimetrů, tedy tak akorát. Hmotnost se odvíjí od zvolené baterie, ale běžně začíná na 1,36 kilogramech.

Dostatečná výbava portů

Dell Latitude E7480

Dell Latitude E7480 svou velikostí představuje ideální kompromis mezi 13“ a 15“ variantami notebooků. To se mimochodem kladně promítá do konektorové výbavy, která by měla plnohodnotně uspokojit jakékoliv zájemce o tuto výpočetní techniku.

S přihlédnutím k tenkému vzhledu notebooku očekávejte konektory pouze na levé a pravé straně. Minimální výška je pak spojena s absencí jakékoliv optické mechaniky, což u takovýchto modelů bývá zvykem.

Pravá strana je vyčleněna pro kombinovaný audio konektor, U-SD, U-SIM, port USB 3.0, RJ-45 a slot pro bezpečností zámek. Opakem toho je levá část s napájecím konektorem, portem USB-C, HDMI, dvěma porty typu USB 3.0 a SmartCard Reader.

Poznejte přednosti Dell Latitude E7480

Dell Latitude E7480 z boku

Kouzlo tohoto notebooku na vás čeká v jeho útrobách, respektive po odklopení displeje. Tím prvním kladem bude jistě klávesnice s velice praktickým rozložením tlačítek. Dvoustupňové podsvícení, mezery 2 milimetry, minimální zvukový projev, a přesto dostatečná odezva. Psaní na notebooku Dell Latitude E7480 pro vás bude jednoznačně příjemnou záležitostí. Chybět nebude ani TouchPad o velikosti 10 x 5,4 centimetrů včetně středového TrackPointu.

Stačí, když své oči zvednete trochu výše a dostane se vám pěkného pohledu na 14“ velký displej s rozlišením Full HD, tedy 1 920 x 1 080 pixel. Antireflexní provedení, podsvícení WLED, ale i možnost zakoupit model s dotykovým displejem. Kontrastní poměr 1 075:1 je dobrý, barvy vyvážené a ani na slunci byste neměli mít problém s čitelností.

O grafický výkon Dell Latitude E7480 se nejčastěji stará integrovaná grafická karta Intel HD 520, což je pro běžné firemní využití naprosto dostatečnou záležitostí.

Pojďme nahlédnout pod šasi Dell Latitude E7480

Dell Latitude E7480 otevřený

Tam na vás čeká poměrně výkonný hardware, který odpovídá primárnímu použití notebooku. Při jakýchkoliv pracovních účelech a výpočetních procesem oceníte sedmou generaci výkonného procesoru Intel Core i7. Tomu sekundují operační paměti DDR4 SDRAM běžící na frekvenci 2 133 MHz. K dispozici budete mít až dva sloty, do kterých je možné umístit paměťové moduly s maximální kapacitou 32 GB.

Ve výčtu důležitých věcí bychom rozhodně neměli opomenout na pevné disky, které jsou samozřejmě v provedení SSD a mohou dosahovat kapacit 512 GB. U variant SSD NVMe PCIe je to dokonce dvojnásobek až 1 TB.

Notebook pro různá odvětví

Bude to nejenom komerční segment, kde může Dell Latitude E7480 nabídnout své přednosti. Jeho originální design a nápadité provedení mohou být součástí i běžných domácností. Výkonu dokáže tento univerzální model poskytnout více něž dost.

Přehled modelů Dell Latitude E7480 aktuálně v prodeji.



Dell Latitude E7480