Dell Latitude E6220 – malý a odolný pomocník

Prahnete po stylovém, profesionálním a mobilním pracovním nástroji? Hledáte odolnost, produktivitu a vysokou míru zabezpečení? V takovém případě padne volba na Dell Latitude E6220. Notebook stvořený pro mobilní profesionály.

Přehled notebooků Dell E6220 aktuálně v prodeji.

Dell Latitude E6220

Dell je přeborníkem na business sféru, o čem nemá cenu jakkoliv pochybovat. Dokládá to ostatně i při zpracování modelu Dell Latitude E6220, jež se pyšní velikostí 12,5“. Na první pohled bytelný pomocník, kterého vezmete do ruky a můžete vyrazit na obchodní schůzku či kamkoliv za prací.

Příjemný dojem na vás udělá bezpochyby pevné zpracování, v rámci něhož byl použit eloxovaný hliník v kombinaci s hořčíkovými slitinami. Prolínání tmavých a světlých odstínů působí honosným dojmem. Stejně jako viditelné kartáčování na některých plochách. Na pevnosti přidávají i panty pod displejem.

Prezentovaná odolnost se samozřejmě musí projevit ve výsledných rozměrech a hmotnosti. Parametry 12,5“ velkého notebooku Dell Latitude E6220 jsou následující – 309 x 226 x 24,7 mm. To vše při hmotnosti započínající na 1,43 Kg s tříčlánkovou baterií. K dostání je ještě baterie šesti-článková a devíti-článková. Ta je již na úkor hmotnosti.

Kvalitní zázemí pro práci

Notebook patří svou velikostí do kategorie menších a mobilních zařízení, čemuž odpovídá velikost displeje 12,5“, včetně rozlišení. To je HD ready, tedy 1366 x 768 px ve spojení s LED podsvícení. Pro tento rozměr naprosto perfektní parametry zajišťující pohodlnou práci. Nechybí ani antireflexní vrstva.

Základem pohodlného a rychlého psaní se vám stane podsvícená klávesnice. Dell v tomto případě myslel na všechno a přináší i několik bezpečnostních prvků proti polití. Ty se týkají jak zmiňované klávesnice, tak samotného displeje.

Plnohodnotná konektivita

Dell Latitude E6220 klávesnice

Pakliže bychom měli zmínit možnosti z pohledu připojení dalších zařízení, jsou určitě dostatečné, minimálně co se velikosti notebooku Dell Latitude E6220 týče. Díky rozměrům zapomeňte na DVD mechaniku, jíž lze řešit prostřednictvím externího prvku.

Z hlediska připojení oceníte Wifi, Bluetooth a LAN. K dispozici jsou tři konektory USB 2.0, VGA, HDMI, eSATA a konektor pro paměťové karty.

Pro každodenní práci na různém místě naprosto dostačující výbava.

Co skrývá notebook Dell Latitude E6220?

Dell Latitude E6220 otevřený

I přes malé rozměry zařízení nebudete ochuzeni o patřičný výkon. Základem všeho je v tomto případě procesor Intel Core i3, i5 nebo i7, v závislosti na volbě konkrétního provedení. Příjemným parametrem je chipset Mobile Intel QM67 a operační paměť pracující na frekvenci 1 333 MHz, jejíž maximální kapacita je 8 GB.

Pro multimediální operace je využita integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 3000. Z pohledu úložné kapacity lze využít buď SATA disky či SSD disky.

Bezpečnost na prvním místě

ell Latitude E6220 patří právoplatně do business třídy a tomu také odpovídají některé bezpečností prvky na tomto zařízení. Vedle již zmíněné ochrany proti polití máme na mysli kupříkladu snímač otisku prstů, zámek Kensington pro fyzické připevnění nebo spousta softwarových utilit. Vedle Data Protection je to i Data ControlVault, díky němuž řídíte přístup ke svým datům.

Snadná správa, spolehlivost a vysoká produktivita na cestách. To jsou aspekty, které hovoří pro nákup Dell Latitude E6220. Pracovní nástroj v mobilním provedení, s pevnou konstrukcí a dostatečným výkonem, o jehož celkové době fungování rozhodujete za pomoci aplikovaných bateriových článků.

Dell Latitude E6220 otevřený Dell Latitude E6220

Přehled notebooků Dell E6220 aktuálně v prodeji.