Výpočetní výkon není doménou pouze stolních počítačů. Pokud potřebujete výkon na cesty, musíte sáhnout po odpovídající výbavě, například v podání notebooku Dell Precision 3510. Tato řada je k těmto účelům, jako stvořená. Stabilita, odolnost a pevné závěsy displeje. Tohle všechno jsou vlastnosti, které jsou této pracovní stanici vlastní.

Přehled notebooků Dell Precision 3510 aktuálně v prodeji.

O kvalitě zpracování modelu Dell Precision 3510 svědčí pevné šasi promítající se svým způsobem i do celkové velikosti. Ta je 377,1x252,6x24,55 mm, notebook s úhlopříčkou 15,6".

Jednoduše laděný vzhled, který díky cílové skupině zákazníků působí velice reprezentativním dojmem.

Konektory notebooku Dell Precision 3510

Dell Precision 3510

Jediné, s čím jako uživatelé této mobilní pracovní stanice přijdete do kontaktu v rámci těla zařízení budou konektory. Vše ostatní je schováno pod masivním tělem. A v tomto směru určitě nebudete strádat. Vpředu žádné porty nehledejte. Tato část cílí na ladné křivky bez rušivých elementů.

To podstatné však objevíte všude jinde. Vlevo je to Thunderbolt 3 a čtečka paměťových karet SmartCard, vpravo vám přijde vhod kombinovaný audio konektor, dva porty USB 2.0, čtečka karet a zámek Kesington. Zbývající konektory jsou situovány vzadu, kde je LAN, VGA, HDMI, napájení, USB a slot pro SIM kartu. To je pro pracanta tohoto typu dostačující výbava.

Plnohodnotná klávesnice

Dell Precision 3510 má díky své velikosti plnohodnotnou klávesnici, tedy včetně numerické části. Tichá a hladká tlačítka vybízí k pohodlnému a přesnému psaní, při němž se vám dostane zpětné vazby. Velikost kláves je 19 mm a využít můžete i dvoustupňového podsvícení.

Uprostřed klávesnice je jasně viditelný a modře zabarvený TrackPoint. Hned pod klávesnicí se nachází TouchPad. Ten vám umožní multifunkční gesta a zároveň přinese dostatečnou plochu pro pohodlné ovládání notebooku. V tomto směru není nutné klávesnici Dell Precision 3510 nic vytýkat.

Volte variantu s FullHD displejem

Dell Precision 3510 otevřený

Notebook má uhlopříčku 15,6“. I přesto, že na trhu existuje verze s HD rozlišením, rozhodně doporučujeme spíše modely s FullHD rozlišením 1920x1080 pixelů. Jen díky tomu využijete maximální potenciál této zobrazovací plochy. Ta si celkem zdárně poradí s prezentací věrohodných barev, širším zobrazovacím úhlem a v neposlední řadě i s jasem na slunci.

Pokud budete chtít notebook Dell Precision 3510 využívat také pro zpracování multimediálního obsahu a náročnější grafiku, pak bude lepší zvolit grafickou kartu AMD FirePro W5130W s pamětí až 2 GB. Běžněji jsou totiž aplikovány integrované grafické karty Intel HD Graphics 530 a Intel HD Graphics P530.

Výkon Dell Precision 3510

I když už tato mobilní pracovní stanice není zrovna nejžhavější novinkou na trhu, nabízí velice slušný výkon, který vám přijde vhod na cestách. Použita je čipová sada Intel Mobile CM236 a aplikovány jsou procesory Intel Core i5 řady 6300HQ a 6440HQ nebo Intel Core i7 řady 6700HQ a 6820HQ. Z výroby byl použit i procesor Intel Xeon E3-1505M.

Do notebooku Dell Precision 3510 můžete vložit paměťové moduly s maximální kapacitou až 16 GB pracující na frekvenci 2 133 MHz, což se také výrazným způsobem promítne do celkového výkonu. Zmínit bychom se měli ještě o velikosti uložišti. Používány jsou především SSD disky dosahující maximálních kapacit 512 GB.

Profesionální zařízení zaměřené na mobilitu

Tak přesně tento podtitulek jasně vystihuje mobilní pracovní stanici Dell Precision 3510. Notebook s minimem kompromisů je schopen snášet dlouhodobé pracovní zatížení a bude vám nápomocen i při zpracování grafických operací. Reproduktory střední kvality, tichý ventilátor a řada bezpečnostních prvků jakými je třeba Trusted Platform Module 1.2 a další. To je výbava hodna kvalitního pracovního nástroje. Ten své pevné místo najde nejenom v kanceláři, ale také v domácnosti.

Přehled notebooků Dell Precision 3510 aktuálně v prodeji.


Dell Precision 3510
Dell Precision 3510 otevřený