Spojení originálního vzhledu a vynikajících technických parametrů. Výsledek? Elegantní monitor Dell U2412M přinášející flexibilitu, nastavitelnost a dokonalé zobrazení.

Všechny monitory Dell U2412M aktuálně v prodeji

Pokud používáte stolní počítač, je monitor jeho nedílnou součástí. Ať už je to v případě herních zážitků nebo při práci. Monitory mohou být standardní a nenápadné, ale také kvalitní a elegantní, čehož je důkazem Dell U2412M. Právě na něj se zaměříme podrobněji. Tento výrobek přináší skvělý výkon z jakéhokoliv úhlu pohledu.

Profesionální vzhled

Dell U2412M

Slovo „profesionální“ je v tomto případě na místě. Monitor Dell U2412M určitě nepatří do škatulky standardních a nich neříkajících monitorů s levným designem. Ba naopak. Tento model vyniká elegantními prvky a stane se tak reprezentativní záležitostí jakéhokoliv pracovního stolu. Jeho úhlopříčka je 24“, takže jeden z nejprodávanějších rozměrů vůbec.

Lehce zaoblené tvary a spojení černé se stříbrnou. Tělo monitoru je pochopitelně plastové. Černý plast je použit na všech částech viditelných zepředu. To znamená na rámečku displeje, vrchní části podstavce, ale i zezadu monitoru. Naopak stříbrná doplňuje obvod monitoru a zadní část podstavce, který má mimochodem také zaoblené elegantní tvary.

Velikost monitoru…tak akorát

Monitor Dell U2412M má optimální velikost pro práci, tedy 24“. Jeho nedílnou součástí je téměř nenápadný stojan, který vám na pracovním stole nezabere moc místa. Ostatně dokazují to samotné rozměry. Velikost monitoru se stojenem je 556x513,5x180,3 mm. Celý komplet váží kolem 7,49 kg.

Zobrazovací plocha monitoru

V poměrně tenkém rámu monitoru Dell U2412M se vyjímá širokoúhlá obrazovka s poměrem stran 16:10. Uhlopříčka 24“ odpovídá velikosti 60,96 cm. Jde o kvalitní IPS panel s antireflexní vrstvou 3H. Monitor poskytuje FullHD rozlišení 1920x1080 pixelů. Dalšími podstatnými technickými parametry jsou vyšší jas 300 cd/m2, dynamický kontrastní poměr 2000000:1, kontrastní poměr 1000:1 a doba odezvy 8 ms. Výsledkem jsou vynikající vlastnosti barev a jejich výjimečné zobrazení. IPS technologie zajišťuje konzistenci barev. Naprostou samozřejmostí je také maximální pozorovací úhel v hodnotě 178°.

Praktické využití monitoru Dell U2412M

Dell U2412M otočený

Prvotřídní zobrazovací vlastnosti monitoru Dell U2412M jsou jednou věcí. Tou druhé je reálné využití v praxi. Ocenit lze jistě dobré přizpůsobení obrazu za pomoci ovládacích prvků na pravé straně rámu displeje. Měnit můžete nejenom jas, ale také barvy a jiné parametry.

Monitor Dell U2412M si každý člověk uzpůsobí svým vlastním potřebám. A to například za pomoci nastavitelné výšky. Monitor lze po podstavci výškově posouvat o 115 milimetrů. Takže již žádné vypodkládání knihou, jak bývá zvykem u pevných monitorů.

Nechybí pochopitelně ani nepostradatelná konektivita. Monitor Dell U2412M lze ke stolnímu počítači nebo k notebooku připojit za pomoci tří konektorů – DVI-D port, DisplayPort a v neposlední řadě VGA konektor. Jediné, co vám může chybět je modernější HDMI. Kromě toho najdete v zadní části monitoru i napájecí konektor a jeden port USB 2.0 pro připojení s rozbočovačem. Díky tomu pak budete moci připojovat další periferie nejenom zezadu, ale také vlevo na monitoru. Právě tam se nachází dva z portů USB 2.0. Tyto porty jsou pak ihned po ruce, pokud máte například počítač uložen na méně přístupném místě.

Abyste se po připojení nepotýkali se spletí nepřehledných kabelů, lze využít otvor v zadním stojanu.

Monitor pro kvalitní zážitky

Monitor celým označením Dell UltraSharp U2412M byl navržen pro bezkonkurenční zážitky a ty svým uživatelům skutečně přináší. Jde o prémiovou třídu monitorů, které si své pevné místo najdou doma i v kanceláři.

Všechny monitory Dell U2412M aktuálně v prodeji

Dell U2412M
Dell U2412M otočený