Výjimečné barevné podání, přesné odstíny a použití technologie Dell PremierColor. To je monitor Dell U2413, který přináší vynikající vizuální zážitek a mnohé navíc.

Všechny monitory Dell U2413 aktuálně v prodeji

Monitor Dell U2413 je oblíbený především mezi těmi, kdo dávají přednost kvalitnímu a věrnému podání barev. Právě použité technologie jsou určeny pro náročnější uživatele, kteří od svého monitoru vyžadují výkon. A může to být nejenom v kanceláři, při zpracování multimediálního obsahu, ale také v rámci hraní počítačových her.

Vše začíná u bytelného stojanu

Dell U2413

Pojďme si monitor Dell U2413 představit pěkně od začátku. Jeho základním stavebním kamenem je samotný stojan. Ten působí velice bytelným dojmem a jeho základna je víceméně obdélníkového tvaru. Na černý plastový podklad s výztuží navazuje rameno, k němuž se přicvakne monitor. I to překypuje jistou elegancí, což dokazují zaoblené tvary a světle šedivé provedení zadní části.

Na základně monitoru Dell U2413 oceníte hned několik předností. Jednou z nich je například otvor pro vedení kabelů, které se díky tomu za monitorem nikterak nepovalují a mohou být prakticky svázané. Těmi ještě lepšími vlastnostmi je třeba nastavení náklonu monitoru. Výjimkou není ani výšková stavitelnost nebo možnost svislého a vodorovného natočení. S monitorem Dell U2413 si můžete dělat v podstatě co chcete.

Multifunkční monitor

Už v okamžiku připevnění monitoru ke stojanu si lze povšimnout jeho bytelnosti. Zároveň oceníte elegantní provedení a kombinaci černé barvy se stříbrnou. Ovládací prvky pro nastavení barev a ostatních parametrů jsou společně se zapínacím/vypínacím tlačítkem zakomponovány do pravé části předního rámečku displeje. Dokonale splývají s celým rámem.

Na opačné, tedy levé straně monitoru Dell U2413 lze zaznamenat menší výstup směrem dozadu, ve kterém jsou usazeny konektory. Hned po ruce tak můžete mít například dva porty USB 3.0. Konektorová výbava je ostatně jednou z předností tohoto monitoru. Kromě těchto dvou portů jsou to ještě další dva USB 3.0, jeden port USB 3.0 pro odesílání dat, HDMI, Mini DisplayPort, DisplayPort, DVI-D, výstupní port DisplayPort a výstup pro zvuk. S touto výbavou si na své přijde bezpochyby každý náročný uživatel.

Displej s technologií PremierColor

Dell U2413 zboku

Největší pýchou monitoru Dell U2413 je sama zobrazovací plocha s úhlopříčkou 24“, tedy 60,96 cm. Jen samotný AH ISP displej má rozměry 518,4x324 mm. Poměr stran 16:10 přináší optimální pracovní prostřední s FullHD rozlišením 1920x1080 pixelů. Povrch monitoru je opatřen potahovanou vrstvou 3H.

V rámci komplexnosti prezentovaných informací je třeba zmínit i další vlastnosti monitoru Dell U2413. Je to například hloubka barev 1,07 miliardy barev, kontrastní poměr 1000:1, doba odezvy 6 ms a jas 350 cd/m2. V rámci podsvícení je využita technologie LED.

Pohled na monitor Dell U2413 je příjemný i díky dostatečným pozorovacím úhlům 178°, a to jak svisle, tak vodorovně.

Flexibilní monitor Dell U2413

Monitor Dell U2413 je skutečně výjimečný svým zobrazovacím výkonem. Navíc jeho velikost 24“ je ideální pro bezpočet nejrůznějších prací. Jeho rozměry lze z celkového pohledu označit za kompaktní.

Výška se v případě nastavitelnosti pohybuje mezi 415,9 mm až 530,9 mm. Šířka monitoru je 556 mm a hloubka 200,5 mm i se stojanem. Bez stojanu je to pouhých 67,1 mm. Pokud byste navíc chtěli zavěsit monitor na stěnu, lze k tomu využít rozhraní VESA. Monitor bez stojanu pro zavěšení váží 5,01 kg, se vším je to 9,35 kg.

Věřte, že vizuální zážitek na monitoru může být hodně rozdílný, což svými parametry a technologiemi dokazuje Dell U2413. Zkrátka krásné podávaní barev s pestrou přizpůsobitelností.

Všechny monitory Dell U2413 aktuálně v prodeji

Dell U2413
Dell U2413 zboku