Batohy na notebooky

Přenášení notebooku v ruce představuje jisté riziko a omezení. Proto využijte efektivního způsobu nošení a pořiďte si batoh. Jeho koncept je praktický, protože vám umožňuje pohodlné uložení výpočetní techniky na zádech. Tím pádem můžete mít volné ruce. Batohy pro notebooky plní úlohu napříč pestrým segmentem zákazníků – ideální jsou při cestě do práce, do školy, na dovolenou apod.

Výběr vhodného batohu

Batohy pro notebooky nabývají odlišných podob. Při jejich nákupu je nutné zaměřit se na několik důležitých parametrů, které přispívají k celkovému pohodlní a praktičnosti.

  • Velikost batohu
  • Výrobní materiál
  • Ergonomie
  • Bezpečnost
  • Vnitřní členění

Velikost batohu hraje velice důležitou roli. Představuje v podstatě odrazový můstek při nákupu tohoto produktu. Vždy volte takovou velikost, která odpovídá velikosti notebooku. Batohy jsou schopny pojmout notebooky o velikosti 13" až 17". Notebook by měl v batohu dobře a pevně sedět, což přispívá k pohodlnějšímu nošení a jeho ochraně.

Mezi nejpoužívanější výrobní materiály se řadí polyester a nylon. Ty kombinují voděodolnost a dostatečnou pevnost. Výjimkou ovšem nejsou ani elegantní kožené batohy. V rámci těla batohu si musíte všímat i těch nejmenších detailů – tvarování na zádech, polstrované popruhy, možnost zvětšení některých přihrádek apod.

Na bezpečnost batohu pro notebooky lze pohlížet z různých úhlů pohledů. Zásadní roli hraje například pevná konstrukce a pevné dno, které chrání notebook při manipulaci s batohem. Naprostou samozřejmostí je polstrování prostoru pro uložení mobilní výpočetní techniky. Vhod přijdou i reflexní prvky na vnější straně, abyste byli za nevlídného počasí a ve tmě dobře vidět. Bezpečnost se může týkat i ochrany notebooku před krádeží. Zamykací kapsy a zipy jsou toho jasným důkazem.

V batohu pro notebook nemusíte nosit pouze výpočetní techniku. Prostor na zádech doslova vybízí k úschově dalších praktických věcí, ať už jsou to dokumenty, příslušenství pro notebook a ostatní věci. Uspořádání vnitřních prostor v podobě kapes a přihrádek tak hraje podstatnou roli. Celková velikost, provedení a rozšiřitelnost notebooku se promítají i do výsledné váhy batohu, s níž je zapotřebí počítat.

Proč volit batoh před brašnou na notebook?

Batoh na notebook často eliminuje nedostatky brašen. Rozhodně vám nebude sklouzávat z ramene dolů. Můžete používat obě ruce a na zádech vám umožní nosit větší zátěž, tedy notebook s řadou dalších věcí. Batohy pro notebooky jsou také ideálním řešením pro delší cestování, kdy vám zajistí praktičnost a pohodlí. V současné době jde navíc o módní záležitost, v rámci níž se meze rozhodně nekladou.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

Stránka: 1/1
1