Brašny, batohy, pouzdra

Chraňte svůj notebook, mobilní telefon či tablet před nežádoucím poškozením. Odřené rohy, poškrábaný displej, oděrky v ploše a jiné kosmetické neduhy. Takovému scénáři se chce vyhnout naprosto každý. Ideální řešení představuje vhodně zvolený obal chránící výpočetní techniku a jiná mobilní zařízení. V tomto směru se nabízí tři typy produktů.

  • Brašny
  • Batohy
  • Pouzdra

Každý z těchto obalů přináší trochu jiné možnosti a odlišný způsob ochrany. Brašny, batohy i pouzdra zajišťují celoplošnou ochranu. Poskytována je jak povrchová ochrana, tak částečná ochrana v případě většího nárazu. Výrobky tohoto typu svým způsobem prodlužují životnost notebooku, mobilního telefonu a tabletu z pohledu designu.

Vhodné parametry ochranného obalu

Při výběru brašny, batohu nebo pouzdra je třeba přihlížet k několika důležitým parametrům. Podstatný je způsob nošení a velikost. Výpočetní technika, mobil i tablet musí v ochranném obalu dobře sedět. Jedině tak je zajištěna jejich ochrana. Dále můžete přihlížet k výrobnímu materiálu, barevnému provedení, způsobu zavírání a k ostatním ochranným prvkům. Důležitou roli v případě brašny, batohu i pouzdra mohou sehrávat také přidružené úložné prostory.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/4

Stránka: 1/4