Dell Latitude

Dell Latitude je označení produktové řady notebooků značky Dell. Ta je na trhu od roku 1994. Jde o řadu orientovanou primárně na korporátní podniky, školy, zdravotnictví a běžné koncové uživatele. Dalo by se říci univerzální výpočetní technika pro nenáročné zákazníky. S notebooky Dell Latitude budete zvládat standardní výpočetní operace a úkony, od vyřizování e-mailů, sledování internetu až po práci s kancelářskými programy.

Charakteristické vlastnosti Dell Latitude

Dell Latitude je především známka dlouhodobě prověřené kvality. Kromě dostatečného výkonu narazíte na kvalitní konstrukční zpracování a důraz kladený na reprezentativní a elegantní vzhled. Notebooky řady Dell Latitude jsou obvykle vyráběny ve velikostech 12" až 15,6". Menší rozměry jsou spojeny s nižší hmotností a patřičnou odolností. Další z výhod notebooků zaměřených na běžné kancelářské práce je přijatelná pořizovací cena.

Notebooky tohoto typu nesou vždy číselné označení. První číslice prezentuje provedení šasi, další pak velikost úhlopříčky a třetí pořadí v modelové řadě. Poslední číslicí u těchto modelů je vždy nula. Největšími konkurenty produktové řady Dell Latitude jsou Lenovo ThinkPad a HP EliteBook.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/41
Stránka: 1/41