Notebooky Dell

Notebooky Dell mají na trhu hodně dlouhou tradici. První modely vznikly už v roce 1989. Od té doby vzešlo na trh několik charakterově odlišných řad notebooků Dell. Každá z nich je zaměřená na trochu jinou klientelu. Jednotlivé modely se liší svým konstrukčním zpracováním, vzhledem a technickými parametry.

  • Dell Inspiron
  • Dell Vostro
  • Dell Latitude
  • Dell Precision
  • Dell Alienware
  • Dell XPS

Při výběru notebooků Dell můžete volit z rozdílných velikostí, respektive úhlopříček modelů. Výjimkou nejsou ani dotyková zařízení označovaná 2v1. Jde o menší notebooky Dell s otočným displejem a obrazovkou využitelnou jako tablet.

Dell Inspiron

Modelová řada notebooků Dell Inspiron je primárně určena pro domácnosti a domácí kanceláře. Jednoduše řečeno, notebooky pro nenáročné. Nejčastěji mají plastovou podobu, výjimkou však nejsou ani kovové varianty. Výkon a celkové zpracování odpovídá především cenové dostupnosti.

Dell Vostro a Dell Latitude

Mobilní výpočetní technika, která má své zastoupení v komerčním segmentu. Notebooky vhodné pro kancelářské prostředí, produktivitu, manažerské povinnosti a základní požadavky firem. Dell Vostro a Dell Latitude jsou modelové řady cílící na lepší fyzické zpracování, zabezpečení a reprezentativní vzhled. Notebooky odlišných velikostí přináší pestrou výbavu portů, včetně dokovacích konektorů. Aplikovány jsou i kvalitnější materiály v rámci šasi.

Dell Precision

Notebooky Dell Precision jsou považovány za výkonné mobilní pracovní stanice. Vyznačují se vyšší řadou procesorů, dostatkem operační paměti a pořádným grafickým výkonem. Dostupné jsou nejenom v nejobvyklejším rozměru 15,6", ale také ve větší sedmnáctipalcové variantě. Řada Dell Precision je zaměřena na náročnější uživatele vyžadující výpočetní a grafický výkon upotřebitelný třeba při zpracování multimediálního obsahu. S tím vším se pojí i větší rozměry, které však stále přináší praktickou mobilitu.

Dell Alienware

Modelová řada notebooků Dell Alienware je zaměřena na hráče počítačových her. Jde o výkonné notebooky větších rozměrů s vysokým výkonem ve všech směrech. Herní notebooky zároveň disponují nadčasovým tělem, které odpovídá hráčskému prostředí. Použití hořčíkových slitin a hliníku, barevné podsvícení klávesnice, designové prvky na těle notebooku a dobrý zvukový výstup.

Dell XPS

Notebooky XPS cílí primárně na elegantní design a štíhlé tělo. Povětšinou se jedná o moderní ultrabooky s bezrámečkovým displejem. Řada Dell XPS se pojí s maximální přenositelností, použitím špičkových výrobních materiálů a minimalistickým vzhledem. Dostupné jsou mimo jiné varianty s úhlopříčkou 13". Notebooky tohoto typu neztrácí ani na svém vysokém výkonu. Luxus a kvalita jdou v tomto případě ruku v ruce.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Řazení:
Výchozí
Cena:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

Stránka: 1/1
1