Počítače Intel Core i5

Počítače vybavené procesory Intel Core i5 představují z pohledu výkonu zlatou střední cestu. Procesor, který si bere od každého jen to lepší, ať už jde o Intel Core i3 nebo Intel Core i7. Výpočetní technika tohoto typu je schopna zpracovávat náročnější požadavky uživatelů. Stolním počítačům s tímto procesorem nebude dělat problém multitasking, ale také základní tvroba multimédií a nenáročné počítačové hry. Právě pomyslná všestrannost dělá z výpočetní techniky tohoto typu univerzální zařízení.

Procesory Intel Core i5 jsou povětšinou čtyřjádrové, což přináší nezbytný výkon. Cache paměť se pohybuje v rozmezí 3 MB až 6 MB. Díky čtyřem jádrům nebývá tento procesor vybaven funkcí Hyper-Threading. Oproti méně výkonné variantě Intel Core i3 však disponuje funkcí Turbo Boost, která se pozitivně promítá do celkového výkonu. S tímto typem procesoru jsou spojeny grafické karty v kategorii mind-range.

Stolní počítače s procesory Intel Core i5 prezentují zlatý střed na trhu s výpočetní technikou, ať už se jedná o jakoukoliv značku. Výkon procesorů je plně dostačující pro náročnější firemní sektor.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Řazení:
Výchozí
Cena:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1

Stránka: 1/1
1