Výprodej WiFi sítí

Bezdrátové komunikace jsou v dnešní době nedílnou součástí komerčních, ale také domácích prostor. Většina z nás je k síti připojena právě prostřednictvím Wifi. Jestliže potřebujete pořídit síťový prvek, s pomocí něhož utvoříte bezdrátovou síť, využijte náš výhodný výprodej. Pořiďte si různé typy zařízení sloužících jako základ pro Wifi.

  • Přístupové body
  • Routery
  • Extendery

Výprodej zařízení pro Wifi sítě vám umožní vytvořit bezdrátovou síť pracující na frekvenci 2,4 GHz, ale také 5 GHz. Výjimkou není ani kombinace obou frekvencí, která je zárukou zvýšené propustnosti.

Wifi zařízení plnící všechny standardy

V cenově výhodném výprodeji Wifi doplňků najdete takové, které plní odpovídající standardy. Každý standard nabízí odlišné přenosové rychlosti pro to či ono pásmo. Maximálních rychlostí až 1 000 Mbit/s lze docílit v pásmu 5 GHz se standardem IEEE 802.11ac.

Při výběru vhodného Wifi zařízení přihlížejte také k počtu konektorů, ať už jde o USB porty nebo počet LAN portů pro připojení dalších zařízení prostřednictvím kabelu. Vhod vám přijde i vytvoření VPN neboli pracovní a domácí sítě s příslušným šifrováním. Vsaďte na výhodný výprodej Wifi zařízení, s nimiž získáte všestranné bezdrátové sítě.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/1
1
Stránka: 1/1
1