Dokovací stanice

Dokovací stanice HP

Dokovací stanice jsou neodmyslitelnou součástí notebooků a jiných mobilních zařízení. Jedná se o praktické a efektivní produkty, které vhodným způsobem rozšiřují především množství dostupných konektorů osobního počítače. Z technického hlediska lze tyto výrobky rozdělit na dvě skupiny.

  • Univerzální dokovací stanice – Jde o zařízení, která se k notebooku připojují nejčastěji prostřednictvím USB kabelu. Povětšinou malé cestovní ,,krabičky“ jsou vybaveny dostatečným množství dalších portů, které je možné bez sebemenšího problému využívat tak, aby by byly součástí omezené primární nabídky notebooku. Určitým způsobem by tento prvek mohl být označován jako replikátor portů. Setkat se samozřejmě můžete i se stolními variantami, které již disponují značnou výbavou těchto konektorů, která je samozřejmě vykoupena vyšší hmotností a rozměry.
  • Specifické dokovací stanice – Tuto speciální kategorii tvoří hlavně zařízení, která se povětšinou vážou k danému typu notebooku. Spojení s tímto počítačovým doplňkem je realizováno za pomoci univerzálního konektoru, který se nachází ve spodní části většiny mobilních počítačů. Pouhým zasazením do dokovací stanice dochází k rychlému a efektivnímu propojení. Varianta, která je využívána především v domácím prostředí. Při příchodu k pracovnímu místu nemusíte všechny své periférie zdlouhavě připojovat k notebooku, ale budou již natrvalo spojeny právě s dokovací stanicí, kam pouze vsadíte svůj mobilní přístroj.

Jedinečnost těchto doplňků spočívá hlavně v maximální a dostatečné rozšiřitelnosti a samozřejmě v komfortním a rychlém využívání všech Vašich domácím zařízení. Okuste moderní výdobytky této doby a možnosti značkových zařízení, které se mohou stát velice praktickým doplňkem a společníkem na všech Vašich cestách. Za pomoci dokovací stanice můžete z mobilního notebooku udělat rázem stolní počítač se vším všudy.

{{::filter.name}}
{{filter.opened | iif : '▲' : '▼'}}
  • ({{option.countPlus}}{{option.occurencies}})
Více
Zobrazení katalogu:
 Galerie 1
 Galerie 2
 Galerie 99
 Seznam
Zobrazené ceny:
s DPH
Měna:
CZK

Stránka: 1/6
Stránka: 1/6